homeride banner teamdonateur 728x90

Een thuis weg van thuis voor ouders, broertjes en zusjes van (ernstig) zieke kinderen, op loopafstand. Dat is, heel in het kort, de definitie van een Ronald McDonald Huis.

Het Ronald McDonald Kinderfonds is verantwoordelijk voor alle Ronald McDonald Huizen in Nederland. Dit Kinderfonds ontvangt geen subsidie of andere overheidsbijdrage en is volledig afhankelijk van vrijwilligers, sponsors en donateurs.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert Homeride een bijzondere fietstocht om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen in Nederland. Vele teams fietsen een afstand van 500 km in 24 uur dwars door Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit benefiet evenement.

Wij, als Robo Educational Toys, sponsoren onze locale team, “Watergeuzen Brielle”, bij hun poging zo veel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis in Rotterdam. De fietstocht vindt plaats op 27 & 28 juni 2015.

Meer weten over dit benefiet evenement, Homeride.nl, Het Ronald McDonald Kinderfonds of de Ronald McDonald huizen klik dan op één ven de onderstaande links.

Naar informatie over het benefiet evenement
Naar informatie over Homeride.nl
Factsheet Ronald McDonald Kinderfonds
Naar informatie over de Ronald McDonald Huizen

Homeride Ronald McDonald Kinderfonds

Wij steunen het Ronald McDonald Huis in Rotterdam
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.