Leerkrachten maken al 20 jaar gebruik van de Time Timers om leerlingen te begeleiden en lessen te plannen. De kinderen die op school gewend zijn met een Time Timer te werken, gebruiken de Timer ook thuis met verbluffende resultaten!

Waarom ouders blij zijn met Time Timer, de top 5:

1. “Ik ben niet meer de boeman,” zegt een vader. “Samen zetten we de Timer, en als de tijd op is, is het gewoon klaar. Nooit meer de discussie “ach, nog vijf minuten”. Heerlijk.”

2. “Mijn zoon heeft een autistische beperking, dus routines zijn een vast onderdeel in ons leven,” vertelt een moeder. “Met de Timer houden we niet alleen ons gezin ‘op schema’, maar we gebruiken hem ook tijdens het reizen, als we op visite zijn, en om nieuwe personen in ons schema te introduceren”.

3. “Mijn moeilijke eters hebben hun bord leeg voordat de Timer is afgelopen!” vertelt een moeder. Aan tafel is het een stuk gezelliger geworden.

4. “Mijn elf  jaar oude zoon gebruikt de Timer op school en ook thuis.  het heeft hem er bewust van gemaakt hoveel tijd hij spendeert aan computerspelletjes en zijn huiswerk. Beide activiteiten zijn nu beter in balans”, zegt een vader.

5. “Mijn kinderen brengen ieder weekend door bij hun vader, door de week zijn ze bij mij. Door het gebruik van de Time Timer verloopt het co-ouderschap een stuk aangenamer. We spreken samen de tijd af die ze ergens aan mogen spenderen via de Time Timer iPad app. Hierdoor weten de kinderen ook precies waar ze aan toe zijn, de tijdsafspraken zijn bij elke ouder hetzelfde,” zegt een moeder.

Wilt u ook uw ervaringen delen met Time Timer? Wij horen het graag van u.  U kunt een bericht achterlaten in de commentbox. Alvast bedankt!

Top 5: waarom ouders blij zijn met Time Timer
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *