Time Timer® PLUS support

TimeTimer-PLUSDe meest voorkomende problemen kunnen worden verholpen door onderstaande instructies op te volgen. Wij verzoeken u deze Time Time PLUS support pagina goed door te lezen, voordat u contact op neemt met uw (school)leverancier. Bij voorbaat dank.

Alle Time Timer producten hebben een garantietermijn van 2 jaar na aankoopdatum. Indien u van mening bent dat het probleem met uw Time Timer onder de garantie valt, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw (school)leverancier. Deze gegevens staan vermeld op uw aankoopfactuur.

Volledigheidshalve: De Time Timer PLUS werkt op 1 AA alkaline batterij. De producten worden zonder batterij geleverd. Bovendien adviseren wij nieuwe AA (alkaline) merkbatterijen te gebruiken in uw Time Timer.

Het plaatsen van de batterij:
Stap 1) Open het batterijcompartiment aan de achterzijde. U heeft hierover een klein formaat kruisschroevendraaier nodig (nr. 0).
Stap 2) Plaatst een nieuwe AA alkaline (merk)batterij met de min (-) pool eerst (tegen het veersysteem).
Stap 3) Herplaats het batterijklepje en draai het schroefje vast.

Het vervangen van de batterij:
Stap 1) Open het batterijcompartiment door middel van het klepje aan de achterzijde. U heeft hierover een klein formaat kruisschroevendraaier nodig (nr. 0).
Stap 2) Verwijder de batterij door deze voorzichtig iets van rechts naar links te duwen.
Stap 3) Plaatst een nieuwe AA alkaline (merk)batterij met de min (-) pool eerst (tegen het veersysteem).
Stap 4) Herplaats het batterijklepje en draai het schroefje vast.

Time Timer PLUS achterkant

De rode schijf blijft staan:
– Is de batterij leeg? Is de batterij goed geplaatst? Controleer of de batterij goed is geplaatst en/of vervang deze door een nieuwe AA Alkaline batterij (zie het plaatsen van de batterij).
– Draai de rode schijf een aantal malen rustig van 0 naar 60 en weer terug om eventueel stofdeeltjes te verwijderen.
– Zit het kunststof glas nog op de juiste plaats? Druk voorzichtig op de randen van het glas totdat deze weer terug klikt in de juiste positie.

Time Timer PLUS glas Time Timer PLUS glas

De Time Timer geeft geen eindsignaal:
– Is de batterij leeg? Is de batterij goed geplaatst? Controleer of de batterij goed is geplaatst en/of vervang deze door een nieuwe AA Alkaline batterij (zie het plaatsen van de batterij).
– Staat het geluid aan? De volumeknop bevindt zich aan de achterkant van de Time Timer. Draai de volumeknop naar het gewenste geluidsniveau.

Time Timer PLUS volume

Losse onderdelen:
De volgende onderdelen worden daarentegen gratis ter vervanging toegestuurd:
– batterijklepje voor de Time Timer PLUS

U kunt hiervoor een email sturen naar info@robo-toys.com. Vermeld in uw email uw adresgegevens, het type van de Time Timer en het onderdeel dat u wilt ontvangen. De onderdelen worden dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.