Robo Educational Toys BV onderneemt iets tegen kanker als KWF Zakenvriend

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur……en dus veel te veel. Daarom komt Robo Educational Toys als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.

Robo Educational Toys BV deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Robo Educational Toys als KWF Zakenvriend bij om dit waar te maken.

Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

KWF Zakenvriend
Als KWF Zakenvriend steunt Robo Educational Toys onderzoek naar Kinderleukemie. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

Voortgangsrapportage
Lees hier de laatste ontwikkeling op het gebied van het onderzoek naar Kinderleukemie. Naar KWF samenvatting en voortgangsverslag.

Sta ook op tegen kanker
Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: http://www.staoptegenkanker.nl/bedrijven

Robo Toys is KWF zakenvriend
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *