Het is misschien nog maar begin november, maar het is nu een goed moment om na te denken over en plannen te maken voor de komende feestdagen! Er zit maar zoveel uren in elke dag en iedereen wil genieten van familieplezier terwijl hij alle nodige plannen en voorbereidingen treft. Eén van de eerste dingen die bij ons opkomt – allerlei heerlijk eten! We weten allemaal dat het een beetje planning en organisatie vooraf vereist. Laten we dus beginnen na te denken over hoe u deze feestdagen het meeste uit uw tijd in de keuken kunt halen! 

Laat de kinderen meehelpen die pecantaart voor de feestdagen te bakken!

De feestdagen zijn voor veel mensen een heerlijke tijd om samen met familie en vrienden nostalgische seizoensgerechten en desserts te maken. Vooral als u kinderen hebt, is dit een geweldige tijd van het jaar om ze erbij te betrekken en culinaire familietradities door te geven – en zelfs samen nieuwe herinneringen te creëren!

Als uw kinderen oud genoeg zijn om uw instructies in de keuken te begrijpen en op te volgen, dan staan ​​ze klaar om u deze feestdagen als “mini-chef” te vergezellen. Het kan tijdens bak- en kooksessies waanzinnig druk zijn in de keuken, maar dat kan ook een deel van de lol zijn! Omdat er zoveel gebeurt, kan de tijd u echt ontglippen met overal extra helpende handen en ingrediënten. Tijdens de feestdagen kan het extra handig zijn om de visuele timer Time Timer in de keuken bij de hand te hebben als uw mini-chef erbij komt! 

Leer tijdconcepten EN kookvaardigheden!

Als kinderen jong zijn, is het een goed idee om ze vertrouwd te maken met en te leren over het concept van tijd. In de wereld van vandaag hebben veel kinderen geen precies beeld van een traditionele wandklok zoals velen van ons hadden toen we jong waren. Smartphones, tablets, pc-schermen en slimme horloges zijn tegenwoordig de norm voor het “klokken van de tijd”. En dat kan het begrip van jonge kinderen over het verstrijken van de tijd zelfs belemmeren.

Zorg er dus voor dat u een visuele Time Timer op het aanrecht hebt wanneer u uw kinderen deze feestdagen in de keuken laat werken. Het is een verbazingwekkende kleine timer met een verdwijnende rode schijf die het werkelijke verstrijken van elke minuut “toont”. Kies een tijdsbestek van maximaal 60 minuten op de Time Timer MOD® – Home Edition, en uw kind zal met u meekijken hoeveel tijd er nog over is voor die pompoentaart! Ze zullen dol zijn op alle geweldige Time Timer MOD Home Edition-kleuren, geef ze wat eigenaarschap van het proces en laat ze zelfs de MOD Home Edition-kleur kiezen die ze het leukst vinden!

Als uw kind blijft vragen: “Hoeveel tijd is er nog?”, terwijl u aan het koken of bakken bent, heeft u een visuele (en visueel aantrekkelijke) manier voor uw kind om daadwerkelijk te zien en beter te begrijpen hoe lang die vulling in de oven moet zitten. 

Heeft u een ingewikkeld menu-item gepland? Time Timer komt te hulp!

U hoeft de kinderen niet weg te sturen als u een ingewikkelder vakantierecept doorwerkt. Betrek ze bij het proces om alles op te splitsen in hanteerbare stappen met de Time Timer MOD + Dry Erase Board. Hoewel velen van ons recepten ophalen van onze slimme apparaten of telefoons, of ze misschien afdrukken, is het altijd handig om de receptinformatie groot en vet voor je neus te hebben. Dat is waar de Time Timer MOD + Dry Erase Board handig kan zijn. U kunt duidelijke lijsten met ingrediënten en stappen maken en deze vervolgens doorstrepen als u klaar bent. Dit helpt kinderen de procedures voor het bereiden van voedsel te begrijpen – en het is niet zo overweldigend als ze deze aanpak volgen. Dit is ook een geweldige tool en strategie voor volwassenen en anderen met ADHD.
 

Meer tijd nodig? We begrijpen het!

Misschien zijn de Time Timers van 60 minuten niet precies genoeg voor wat je in gedachten hebt in de keuken. Geen probleem! Misschien heeft u een gerecht met meerdere fasen dat moet worden gesmoord, of gewoon meer tijd nodig heeft. Bekijk dan het PLUS 120-model van Time Timer. We bieden zelfs een groot aantal PLUS-timeropties, waaronder een timer van vijf minuten en een timer van 20 minuten – en meer. Deze stevige timers hebben een handvat en zijn veelzijdig inzetbaar voor u en uw gezin tot ver buiten de keuken.

Rommelige aanrechtbladen? Bekijk Time Timer TWIST®!

Als u een visuele Time Timer wilt, maar u wilt gewoon niet MEER op uw aanrecht te zetten terwijl u eten klaarmaakt, dan is de Time Timer TWIST® perfect voor jou! Deze strakke timer met digitale verdwijnende schijf heeft een magnetische achterkant – precies goed voor de ovendeur, koelkast of een ander metalen oppervlak in uw keuken. In tegenstelling tot onze andere visuele Time Timers, heeft de TWIST een continue waarschuwing op het ingestelde tijdsbestek om ervoor te zorgen dat je zoete aardappeltaart niet aanbrandt.

Wat echt cool is aan alle visuele timers van Time Timer, is de mogelijkheid om een ​​”alleen visuele” instelling te gebruiken. Als jij of iemand in je familie geluidsgevoeligheid of sensorische verwerkingsproblemen heeft, is de verdwijnende rode schijf alles wat je nodig hebt.

Laat kinderen deze feestdagen koken met de Time Timer®

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.