Ben je een visuele leerling?  

Onderzoek beweert dat ongeveer 65% van de menselijke bevolking visuele leerlingen zijn.  

Er zijn verschillende methoden om klaslokalen inclusiever te maken.  

Een van die methoden om de inclusiviteit in de klaslokalen te vergroten, is door een Time Timer®-product toe te passen.  

Time Timer® is een succes in de onderwijswereld  

Bij Time Timer® zijn we er trots op dat onze producten hebben door middel van grondige onderzoeksmethoden hebben bewezen de routine in de klas voor kinderen van vele leeftijden en capaciteiten te verbeteren.  

Het is bijvoorbeeld bewezen dat onze Time Timers® de zelfregulering vergroten.

Dus, wat maakt de Time Timer zo geschikt voor visuele studenten?  

De Original Time Timer® is gemaakt voor visueel onderwijs 

Jan Rogers, oprichter van Time Timer®, vond meer dan 25 jaar geleden de Time Timer® Original uit. Het oorspronkelijke doel was om het concept van tijd aan een visuele leerling te leren.  

Het verhaal gaat dat Jan Rogers’ jongste kind moeite had met het begrijpen van het concept tijd. Dit maakte de overgang van de ene dagelijkse routine naar de andere heel moeilijk. Huiswerk, school, oefeningen, en het naar bed gaan werden een bron van frustratie, omdat het kind moeite had om het concept van het verstrijken van tijd te begrijpen.

De oplossing van Jan Rogers was de eenvoudige, gepatenteerde rode schijf die het verstrijken van de tijd laat zien in een onmiddellijke, visuele terugtelling. Als het kind de tijd kon zien verstrijken in een makkelijk te begrijpen beeld, dan ging het veel vlotter met het tijdschema.  

We zijn inmiddels 25 jaar verder, en veel visuele leerlingen overal ter wereld ervaren het gebruik van een Time Timer-product bij hun taken zowel thuis als op school als stressvrij.  

Time Timer® Originals: een geweldige timer voor alle visuele leerlingen 

Onze Time Timer Original-modellen zijn er in drie verschillende maten, die elk geschikt zijn voor verschillende behoeften.  

Ten eerste, de Time Timer® Original Pocket, is het beste voor een-op-een lesgeven of individuele werkruimtes. Wanneer een visuele leerling deze ter beschikking heeft tijdens bijvoorbeeld de bijlestijd kan het helpen bij het verbeteren van tijdmanagementvaardigheden. Een visuele leerling kan er ook baat bij hebben om er eentje thuis te hebben, om te helpen bij het beheren van huiswerktijd en het studeren.  

De Time Timer® Original Medium is beter voor kleinere klaslokalen en kleine groepsactiviteiten. De magnetische achterkant biedt multifunctioneel gebruik, zoals bevestiging aan een whiteboard of archiefkast.  

Als je in een groter klaslokaal lesgeeft en je wilt dat de hele klas het gevoel krijgt dat de tijd verstrijkt, ga dan voor de Time Timer® Original Large. Dit is perfect voor als de klas een les volgt of als er een tijdgevoelige klasactiviteit is waarbij iedereen snel het teruglopen van tijd kan zien.  

Time Timer WASH and WASH and Soap Dispenser

Meer geweldige tijdmanagementproducten van Time Timer®   

Time Timer®-producten zijn essentieel geweest voor het ontwikkelen van succes thuis en in klaslokalen over de hele wereld, met een verscheidenheid aan toepassingen van Time Timer®-producten voor mensen met speciale behoeften.  

Bekijk de rest van de Time Timer®-producten, waaronder de Time Timer® Wash, een geweldig hulpmiddel bij het wassen van de handen zodat er een gezondere school- of thuisomgeving verkregen wordt.

Hoe Visuele Leerlingen kunnen Profiteren van de Time Timer®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *