Altijd leuk als een expert uit het werkveld onze producten beoordeeld en bespreekt in haar boek.

Chris De Rijdt is bachelor in de Orthopedagogiek en een gedreven praktijklector aan de HoGent. Ze werkte voordien als begeleidster/groepschef bij personen met een verstandelijke beperking en kinderen met gedragsproblemen.
Chris specialiseerde zich in het werken met visualisaties, omdat ze tijdens haar jarenlange praktijkervaring vaststelde dat begeleiders hieraan nood hebben en vaak niet weten wat er al bestaat. Persoonlijke en werkervaringen vormden dus de basis van haar grote passie en interessevelden.

Review mevrouw Chris de Rijdt:

Na de oorspronkelijke Time Timer die ik al jaren mee gaat wanneer ik presentaties geef rond ondersteunende communicatie, ben ik aangenaam verrast door het uitgebreide gamma en de nieuwe producten.

Vooral het Dry Erase Board voor de Time Timer MOD biedt heel wat mogelijkheden. Door zijn compactheid en het feit dat je erop kan schrijven en pictogrammen kan toevoegen is het een handig hulpmiddel om de tijd te visualiseren en je dagplanning concreet te maken. De plastiek hoesjes voor de Time Timer Mod bieden dan weer de mogelijkheid om de time timer individueler te maken door elke client zijn eigen kleurtje te laten kiezen. De Time timer plus is inderdaad voorzien van een handig hoesje waardoor het door het grote handvat makkelijk mee te nemen is. Fijn dat men op zoek blijft gaan om de producten een extra touch te geven en nog meer op maat van cliënten uit te werken waardoor je als gebruiker kan kiezen uit een uitgebreid gamma.

Beoordeling Time Timer® door praktijklector Orthopedagogiek mevrouw Chris de Rijdt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *