Time Timer® WASH – De handenwas Timer

Onze eenvoudige handsfree visuele Handwas Timer maakt het handenwas proces hygiënisch en het verstrijken van de tijd duidelijk voor alle individuen – ongeacht leeftijd of vaardigheid. Deze waterbestendige timer maakt het naleven van de RIVM-richtlijnen eenvoudig.

Time Timer WASH voorkant
Time Timer WASH zijkant

Touchless:

Activeer de timer door simpelweg je hand voor de timer te houden. Aanraken is niet nodig!

Eenvoudige, stappen:

Verdeelt het handenwas proces in eenvoudige stappen, zodat het voor alle leeftijden en niveaus gemakkelijk te begrijpen is.

Veilig:

Intensiveert het 20 goed wassen aanbevolen door het RIVM voor schone, kiemvrije handen.

Universeel:

Deze timer wordt door alle leeftijden begrepen en zorgt niet alleen voor schone handen, maar kan ook helpen OCS, germafobie en algemene angststoornis in verband met handen wassen en pandemische angst te beteugelen.

Plezier:

Waarschuwingen en muziek speelt gedurende het handen wassen om de betrokkenheid te vergroten en handen wassen leuk te maken. (Optioneel)

Handig:

De Timer Timer® WASH kan op het aanrecht of met zuignap op een spiegel worden geplaatst. Het bevat ook een opening zodat het met een schroef aan de muur kan worden gehangen.

Ref.nr. JAC5400 – Time Timer® WASH

  • Handsfree bediening
  • Verdeelt het handen wassen in 3 eenvoudige stappen: inzepen, inwrijven en afspoelen
  • De zuignap kan aan de onderkant of achterkant hechten, waardoor de Timer op de toonbank, spiegel of muur kan worden weergegeven. De Timer kan ook op het aanrecht gezet worden.
  • Muziek- en/of geluidsalarmeringen kunnen in elke fase worden afgespeeld of de Timer kan zonder geluid worden bediend.
  • Waterafstotend
  • Werkt op batterijen (3 AA 1.5-batterijen –  niet inbegrepen)
Time Timer WASH hand
Time timer clean hands greater good

Handhygiëne voor alle niveaus

Time Timer® gelooft in het creëren van producten die mensen van alle leeftijden en niveau’s helpen om met tijd om te gaan – in de klas, thuis en op kantoor. Hoewel tijd een uitdaging kan zijn voor mensen met een handicap, streven wij ernaar om intuïtieve en innovatieve oplossingen te bieden die echt een verschil maken.

De Time Timer® WASH maakt het voldoen aan de WHO-eisen voor handen wassen toegankelijk voor alle leeftijden en vaardigheden. De aflopende schijf van Time Timer® kan gemakkelijk worden begrepen door alle cognitieve vaardigheden en de handsfree bediening zorgt voor een eenvoudige start voor verschillende fysieke vaardigheden. De muziek en de pieptoon kunnen worden uitgeschakeld voor geluidsgevoelige personen of ingeschakeld voor degene die baat hebben bij hoorbare waarschuwingen.

Omdat jonge kinderen nog geen goed besef hebben van het verstrijken van de tijd, is het voor volwassenen belangrijk om ervoor te zorgen dat het handenwasproces correct wordt uitgevoerd en met succes kan worden genavigeerd. De Time Timer® WASH is een product dat er gemakkelijk voor kan zorgen dat een jong kind het juiste proces doorloopt voor effectief handen wassen, zonder dat een volwassene hoeft te controleren hoe lang ze wassen.

Eva C. Philips, Ed.d.

Bekijk hier de Activity Guide for Handwashing